Meer dan een label
Diversiteit en inclusie bij Ralph Lauren

“Be anything you want to be. And be many things.”

Onze toewijding

Wij worden geïnspireerd door de diversiteit, authenticiteit en geschiedenis van al onze mensen. Versterkt door onze verschillen, unieke ervaringen en achtergronden, zullen wij samen een positieve impact blijven maken op onze mensen, ons bedrijf en de wereld.

Onze missie

Onze focus op diversiteit en inclusie is een van onze kernwaarden. We creëren een omgeving waarin al onze mensen het gevoel hebben erbij te horen en tot bloei kunnen komen.

We stimuleren een cultuur van inclusie met een aantal principes die gelden zolang een medewerker bij het bedrijf blijft.
Bij Ralph Lauren zijn we toegewijd aan:

  • Het zoeken van verhoogde talentdiversiteit en garanderen van gelijke kansen voor carrière-ontwikkeling en groei.

  • Versterken van onze mensen met behulp van onze RL-medewerkersgroepen en -gemeenschappen die onze medewerkers in staat stellen een rol te spelen in het versterken van onze cultuur.

  • Ondersteuning van bewuste inclusie door het garanderen van een open dialoog, kennis door scholing en verantwoordelijk leiderschap.

  • Het vieren van de diversiteit van mensen en achtergronden door erkenning en betrokkenheid van medewerkers bij activiteiten met betrekking tot de maand van de geschiedenis, diversiefilantropie en investeringen in de gemeenschap.

Al onze medewerkers, klanten en belanghebbenden bieden een unieke set van krachten en verscheidenheid van ideeën.
We hebben vijf wereldwijde focuspijlers: Multicultureel, beperking, geslacht, LGBTQ+ en multigenerationeel.

“Focus op inclusie en diversiteit is niet alleen goed voor het bedrijf en onze teams, het is ook onze morele verplichting. Iedereen heeft een inherent recht op een waardige menselijke ervaring en omvangrijke kans. Niemand mag worden gezien als stereotype, de mond worden gesnoerd of over het hoofd worden gezien. Ralph en ik streven ernaar dat we allemaal gezamenlijk voor onze waarden gaan staan wanneer die op de proef worden gesteld en de microkosmos worden van de cultuur die we in de wereld zoeken ”

- Patrice Louvet, CEO

Actie ondernemen op het gebied van diversiteit en inclusie

Ralph Lauren is trots lid van de CEO Action for Diversity & InclusionTM, Parity.orgTM-belofte en de zakelijke LGBTI-gedragsnormen van de Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties. We erkennen dat diversiteit en inclusie veelzijdige vraagstukken zijn en wij geloven dat we de zorgen en behoeftes van onze diverse medewerkers en klanten eerlijk en daadkrachtig moeten bespreken om de gelijkheid voor iedereen te vergroten.

Bij onze toezegging tot het ondernemen van actie, zijn wij toegewijd aan:

  • Wij zorgen dat onze werkplek een vertrouwde omgeving blijft waar complexe en soms moeilijke gesprekken over diversiteit en inclusie kunnen worden gevoerd.

  • Doorgaan met het implementeren en uitbreiden van scholing omtrent onbewuste vooroordelen.

  • Toename van vrouwen in leiderschapsposities - ten minste een gekwalificeerde vrouw interviewen voor iedere vacature, Vice President en hoger, inclusief het topmanagement en het bestuur.

“ We zijn toegewijd aan het bevorderen van een cultuur waarin diverse ervaringen en perspectieven welkom zijn en worden gekoesterd, omdat wij geloven dat een meer inclusieve omgeving een bedrijf beter maakt. ”

- Roseann Lynch, Executive Vice President, Chief People Officer

Onze vooruitgang op het gebied van diversiteit en inclusie

Erkennen dat diversiteit en inclusie essentieel zijn voor ons succes is slechts een stap. Het zijn onze acties en inspanningen die van doelen realiteit maken. Je kunt onze demografische representatie in 2018 hieronder zien.

Klaar om je eigen reis te beginnen?