Begin je reis met Ralph Lauren

“Be anything you want to be. And be many things.”

Ons succespatroon

Ralph Lauren brengt sinds 1967 elegantie, textuur en opwinding in Amerikaans design. We zijn een bedrijf dat nogal letterlijk herkent waarom iedere draad belangrijk is, en we willen jou bij ons team van wereldklasse hebben terwijl we dit vieren, verbeteren en vooruitkijken.

Je carrièrereis begint hier

Het is onze passie om jou in staat te stellen je eigen reis te creëren. Van degenen die net begonnen zijn de mogelijkheden te ontdekken tot familieleden die al lange tijd bij ons zijn, we zijn gefocust op het op maat maken van jouw carrièrepad voor jouw unieke talenten, vaardigheden en dromen.

Zo veel meer dan een baan

Ralph Lauren biedt verschillende manieren om je te helpen een leven op te bouwen buiten het werk. Ontdek de vijf belangrijkste manieren waarop werken bij Ralph Lauren gelijk staat aan een levensstijl van voldoening, voordelen en natuurlijk winkelen.

Meer informatie >

Mijn Ralph Lauren-verhaal

Hoor de verhalen van leden van de RL-gemeenschap die samen de rijke stof van het bedrijf weven.

Scott

VP, Concept Design

New York, NY

Mijn Ralph Lauren-verhaal...

Ik heb een formele designachtergrond. Ik vond mode leuk, maar ik hield altijd al van Ralph Lauren. Op zeer jonge leeftijd maakte ik al kennis met Ralph Lauren en ik dacht toen al te weten wat cool was.

Ik word iedere dag gemotiveerd door...

Ik heb veel energie, ik heb veel passie, ongeacht of ik dit toepas op een ontwerp voor een conceptkamer of als ik bij mijn familie ben of aan het surfen ben.

Danielle

Assistant Merchandiser

New York, NY

Mijn RL-collega’s die me het meest aanmoedigen...

Sinds ik in 2015 bij het bedrijf begon, hebben vooral twee leidinggevenden me geleerd meer zelfvertrouwen te hebben en nauwkeurig en intellectueel nieuwsgierig te zijn. Zij hebben me altijd aangemoedigd om mijn passie te volgen en hebben me ondersteund in mijn carrièrebeslissingen. Ze zijn zelfs vandaag de dag nog mijn mentoren.

Ik word iedere dag geïnspireerd door...

Een combinatie van passie voor mode en de kans om constant te ontwikkelen. Mijn vrienden en familie plagen me altijd omdat ik “die persoon” ben die iedere zondag zegt: ““Ik kan niet wachten om morgen weer aan het werk te gaan!”” Niets is beter dan werken in een branche, bedrijf en afdeling waarvan je weet dat je er thuishoort.

Williette

Product Specialist

High Point, North Carolina

Ik zou vrienden en familie aanmoedigen deel uit te maken van de RL-gemeenschap omdat...

Ralph Lauren is echt een familie. We helpen elkaar en werken samen als een team. Door die vriendschap werk ik hier al sinds 2010, en ga ik voor nog 50 jaar!

RL heeft een impact op mijn leven buiten het werk omdat...

Mijn werk en leven zullen altijd verbonden zijn, het is een echte passie om hier te werken. RL geeft zoveel terug aan de gemeenschap en onze families en ik probeer te helpen waar ik kan. Het maakt een enorme impact.

Kristopher

Senior Sales Professional - Regent Street

Regent Street, London

Mijn Ralph Lauren-verhaal...

In 2011 was ik 16 en op zoek naar mijn eerste baan. Mijn lokale RL-outletwinkel zocht tijdelijk personeel voor de Kerst. Ik had nooit gedacht dat ik mijn eerste baan bij zo’n prominent bedrijf zou hebben. Ik was op zoek naar een opstap naar volwassenheid en RL gaf me die en nog veel meer. Het voelt niet als werk!

RL heeft me volledig veranderd. Toen ik 16 was, had ik niet veel zelfvertrouwen. Maar RL gaf me vaardigheden en ervaring die me echt gevormd hebben en me in staat stelden om dingen te doen die ik nooit had verwacht. Ik kleed me ook veel beter!

K.K.

Manager, Printing

Hongkong

Een woord dat RL omschrijft, is...

LIEFDE. Het bedrijf doet er alles aan om voor de medewerkers te zorgen maar organiseert ook liefdadigheidsevenementen voor mensen buiten het bedrijf. Kansen om je krachten en carrièrepad te ontwikkelen, plus leren over gezondheid en welzijn laten zien dat RL van binnen en buiten geeft om zijn medewerkers.

Ik word iedere dag geïnspireerd door...

Mijn relaties. Mijn manager steunt me altijd in mijn werk, waardoor ik veel vertrouwen heb. Ik krijg gelukkig ook heel veel hulp en ondersteuning van mijn collega’s in New York. Sinds ik in 1991 bij het bedrijf begon, heb ik steeds weer gezien hoe we allemaal samenwerken om oplossingen te vinden.

James

Associate, Concept Design

New York, NY

Wat Ralph Lauren voor mij betekent...

Sinds ik 15 was, toen ik parttime werkte bij de Rugby-winkel, was het eigenlijk al een deel van mijn verhaal en reis. Ik denk dat ik per ongeluk hier terechtkwam en ik ben er nog steeds.

Wat ons vooruit blijft bewegen...

Doorzettingsvermogen, je lot en de dingen die je wilt bepalen. Ik heb altijd positief nagedacht over de uitkomst van mijn doel en na een jaar kwam mijn droom uit. Het is een combinatie van wat geluk, wat doorzettingsvermogen en positief denken.

Lucas

Director, Marketing – Lauren

New York, NY

Mijn Ralph Lauren-verhaal...

Ralph Lauren gaf me in 2014 de mogelijkheid om aan de slag te gaan als digital-changemedewerker bij het bedrijf. De kans om meer dan vijftig jaar geschiedenis en historie te vertalen naar een heel nieuwe generatie consumenten is een echt opwindende uitdaging en kans die we allemaal iedere dag tegenkomen.

Ik word iedere dag gemotiveerd door...

Geloofwaardige leiders die me iedere dag weer inspireren om harder te werken, anders te denken en een beetje van mijn eigen persoonlijkheid mee te nemen in het dagelijkse werk.

Gabe

Studio Analyst

Kernersville, North Carolina

Mijn Ralph Lauren-verhaal...

Ik had altijd al een passie voor mode. De designtaal achter de advertenties van Ralph Lauren promoot een onvergetelijk gevoel van tijdloze luxe en ik wilde in welke functie dan ook bij het bedrijf komen werken. De aanwezigheid van Ralph Lauren in North-Carolina maakte mijn dromen tastbaar. De eerste stap zetten bij Ralph Lauren in 2012 was een van de beste beslissingen die ik ooit genomen heb.

Ik zou vrienden en familie aanmoedigen deel uit te maken van de RL-gemeenschap omdat...

De positieve sfeer bij Ralph Lauren is merkbaar op alle niveaus. Mensen lachen, mensen zijn behulpzaam, mensen zijn vrolijk, mensen zijn oprecht.

Dennis

Legal Counsel APAC

Hongkong

Ik kwam bij het bedrijf omdat...

RL is een van de grootste Amerikaanse modebedrijven ter wereld. Als onderdeel van dit team sinds 2016 heb ik al veel mogelijkheden en kansen geboden gekregen, zowel op regionaal als internationaal niveau, die ik ergens anders nooit had kunnen krijgen.

Ik word iedere dag gemotiveerd door...

Mode verandert iedere dag en als bedrijf moeten we snel reageren en ons aanpassen. Iedere nieuwe uitdaging die we hier zien, is onze grootste motivatie voor persoonlijke groei en carrière-ontwikkeling.

Satoru

Shop-In-Shop Retail Manager

Tokio

Mijn Ralph Lauren-verhaal...

RL was een merk en een bedrijf dat ik altijd al leuk vond en bewonderde. Ik begon mijn carrière bij een outletwinkel als verkoopmedewerker. Mijn doel was toen om een goede relatie op te bouwen met klanten en het belang van teamwork te leren. Toen ik bij Ralph Lauren begon, was ik enthousiast en hoopvol over mijn nieuwe baan. Ik kan me dat gevoel nog herinneren en dat is tot vandaag de dag mijn professionele basis. Dat heeft me gemaakt tot wie ik nu ben.

Wat Ralph Lauren voor mij betekent...

Voor mij is Ralph Lauren een plek die me passie geeft, naast opwindende ervaringen om te groeien.

Ik ben mijn familie en vrienden nog dankbaarder voor hun liefde en ondersteuning sinds ik ben begonnen bij RL en ik heb nu een dieper begrip en respect voor die relaties. Mijn ouders zijn trots op mij omdat ik bij RL werk en dat maakt me ook blij.

Satoshi

Retail Manager, RRL

Tokio

Wat Ralph Lauren voor mij betekent...

Ik werkte sinds mijn 19e in de muziekindustrie. Toen besloot ik iets te gaan doen met mode, aangezien dit iets is, naast muziek, waar ik van houd. RL werd meer dan een werkplek voor mij. Er zijn open en respectvolle verhoudingen tussen het personeel en de klanten, een geweldige werkomgeving waarin de World of Ralph Lauren holistisch wordt uitgedrukt en het maakt me heel trots om onderdeel uit te maken van de RL-familie.

Wat Ralph Lauren voor mij betekent...

Ralph Lauren is de kern van mijn lifestyle. Zij hebben me geleerd hoe mijn lifestyle door mijn vak uit te drukken en hoe lifestyles aan klanten te adviseren op basis van hun voorkeuren. Als je op zoek bent naar je echt lifestyle, is Ralph Lauren de beste plaats om die te vinden. Je beleeft ook plezier aan het aanbieden van een geweldig merk aan iedere klant.

Ontdek de wereld van Ralph Lauren

De reis bij Ralph Lauren is er een van constante beweging, evolutie en innovatie. Kijk waar onze team nu enthousiast over worden!