Zo veel meer dan een baan

Ondersteuning voor je groeiende familie

Medewerkers die hiervoor in aanmerking komen, hebben recht op terugbetaling van adoptiekosten, waaronder die betrekking hebben op juridische diensten, aanvragen, gerechtelijke procedures, immigratiekosten, transport en meer via ons adoptie-ondersteuningsprogramma.

Na een jaar in dienst kunnen medewerkers die hiervoor in aanmerking komen tot wel vier weken betaald verlof opnemen bij de geboorte, adoptie of pleegzorgplaatsing van een kind, met 100% salaris!

Flextime

In bepaalde gebieden bieden we flexibele werktijden om medewerkers meer vrijheid te geven bij het op een andere manier organiseren van hun dag en meer te halen uit hun vrije tijd. Door Flextime kan een fulltime medewerker “flex” de standaardwerkdag flexibel beginnen of beëindigen in overleg met zijn/haar manager en afhankelijk van prestaties, toewijding, teamcapaciteit en de mogelijkheid van een medewerker om indien nodig tijdelijk of permanent terug te gaan naar het standaardwerkschema.

Focus op balans tussen werk en leven

Naast een gul vrijetijdsbeleid bieden veel van onze kantoren wereldwijd Zomerse vrijdagen: een kans om van juni tot september te profiteren van vier extra vrije dagen.

En dat is nog niet alles! Medewerkers die hiervoor in aanmerking komen, krijgen ook een vrije dag op hun verjaardag als onderdeel van ons programma voor betaald verlof.

Financiële
bescherming en ondersteuning

Voor medewerkers die hiervoor in aanmerking komen (gebaseerd op regionale aanbiedingen), biedt RL verschillende programma’s die ontwikkeld zijn om medewerkers te helpen een financieel veiligheidsnet te creëren. Deze aanbiedingen kunnen bestaan uit pensioenuitkeringen of services die u helpen studieschulden samen te voegen, ondersteuning bij spaar- en pensioendoelen, korting bij duizenden hotels wereldwijd voor persoonlijke reizen tegen tarieven die niet beschikbaar zijn voor anderen, ondersteuning bij auto- en inboedelverzekering en zelfs huisdierenverzekeringen!

Medewerkerkortingsprogramma

Waarom werken bij een retailer als je geen korting krijgt? Als ambassadeurs van ons merk bieden wij genereuze kortingen op onze Ralph Lauren-merken, maar ook uitverkoop van samples en aanvullende medewerkersaanbiedingen gedurende het hele jaar.

Daar stopt het niet...

Natuurlijk krijgen medewerkers die hiervoor in aanmerking komen de basisvoorzieningen: ziektekostenverzekering, levensverzekering en voordelen voor partners (waarbij de voordelen verschillen per locatie).

Klaar om je eigen reis te beginnen?