“What I do is about living. It's about living the best life you can and enjoying the fullness of the life around you - from what you wear, to the way you live, to the way you love.”

Over ons

Ralph Lauren Corporation (NYSE:RL) is een wereldwijd leider op het gebied van design, marketing en distributie van premium lifestyleproducten in vier categorieën: kleding, woning, accessoires en geuren. Al 50 jaar zijn Ralph Laurens reputatie en onderscheidende imago consequent ontwikkeld met een groeiend aantal producten, merken en internationale markten. De merknamen van het bedrijf, waaronder Ralph Lauren Purple Label, Ralph Lauren Collection, Double RL, Polo Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren Children’s, Ralph Lauren Home, Lauren Ralph Lauren, RLX, American Living, en Chaps vormen samen een van de bekendste families van consumentenmerken ter wereld.

Ga voor meer informatie naar https://corporate.ralphlauren.com/citizenship-and-sustainability >

Onze cultuur

Ralph Lauren is een ondernemend, creatief bedrijf dat is gebouwd op een basis van sterke samenwerkingsverbanden. We zijn een team van wereldklasse dat al sinds 1967 authentiek Amerikaans design en cultuur creëert, verheft en viert. Zoals Ralph zelf in 1967 bewees, begon het allemaal met een droom en de medewerkers van Ralph zijn een onontbeerlijk onderdeel van die droom. We hebben passie, zijn innovatief en toegewijd aan het waarmaken van Ralph Laurens originele visie van een leven in stijl en tegelijkertijd werken we hard om een bedrijf voor de 21e eeuw te creëren.

We vinden de professionele ontwikkeling van onze medewerkers zeer belangrijk en we stimuleren een cultuur van constant leren en opbouwen van vaardigheden. We willen onze teamleden alle tools en bronnen bieden die zij nodig hebben om hun eigen verantwoordelijkheid voor hun carrière bij Ralph Lauren te kunnen nemen en een plan voor succes te ontwikkelen.

Ons bedrijf is toegewijd aan een cultuur van diversiteit en inclusie. Om een geweldig bedrijf te zijn, hebben we alle typen mensen nodig met een brede verscheidenheid van achtergronden, persoonlijkheden en perspectieven. Ons team bestaat uit de meest getalenteerde en toegewijde mensen ter wereld, van alle achtergronden en van alle leeftijden. Bij Ralph Lauren is diversiteit een van onze kernwaarden en een van onze fundamentele krachten.

Meer informatie over diversiteit en inclusie bij Ralph Lauren >

Bedrijfsverantwoordelijkheid

Een belangrijk onderdeel van ons bedrijf is onze betrokkenheid bij bedrijfsverantwoordelijkheid: onze planeet, onze mensen en onze gemeenschappen. We zoeken constant naar manieren om onze milieuvoetafdruk te minimaliseren, al onze mensen met waardigheid en respect te behandelen en terug te geven aan de gemeenschappen waarin we actief zijn. We zijn enorm toegewijd aan zakendoen volgens hoge ethische, juridische, sociale en milieunormen.

Meer informatie over ons rapport over bedrijfsverantwoordelijkheid >

Filantropie

Wij zijn sterk toegewijd aan het teruggeven aan de gemeenschappen waarin we leven en werken. De afgelopen jaren hebben we een verscheidenheid van filantropische initiatieven geleid voor programma’s voor kankerzorg en -preventie, scholing, vrijwilligerswerk en het milieu.

Ralph Lauren is al lange tijd toegewijd aan het verminderen van ongelijkheden in kankerzorg. Hij heeft in 1989 geholpen het Nina Hyde Center for Breast Cancer Research bij Georgetown University op te zetten en heeft in 2003 het Ralph Lauren Center for Cancer Care in Harlem opgericht. Sinds 2000 heeft het Pink Pony Fund van The Polo Ralph Lauren Foundation programma’s ondersteund voor onderzoek, vroege diagnose, behandeling, onderzoek en patiëntnavigatie. In 2014 richtte het bedrijf het Ralph Lauren Centre for Breast Cancer Research in het Royal Marsden's ziekenhuis in Londen op, dat officieel zijn deuren heeft geopend in mei 2016.

Ieder jaar geven duizenden medewerkers van Ralph Lauren over de hele wereld hun tijd om betekenisvolle banden met hun gemeenschappen te creëren via ons formele vrijwilligersprogramma, Ralph Lauren Gives Back. Het is in 2000 officieel van start gegaan in onze kantoren in New York en New Jersey met activiteiten bij non-profitorganisaties zoals God's Love We Deliver en Habitat for Humanity. Nu is het uitgebreid naar vrijwel al onze kantoren en winkels wereldwijd. Het programma is een geweldige manier om betrokken te raken en goed te doen terwijl je samenwerkt met je teamleden, ongeacht of je deelneemt aan onze Ralph Lauren Gives Back-weken, meedoet met een wandeling voor het goede doel of maaltijden bereidt voor mensen in nood.

Klaar om je eigen reis te beginnen?